torstai 9. toukokuuta 2013

Sorsasalo, PUN-

Eilen pyörähdettiin mätsäreissä Sorsasalossa. Oli aivan ihana ilma ja ulkona pärjäsikin ilman ulkotakkia sen kolmisen tuntia. Hyvä ilma veti paljon koiria paikalle ja varsinkin pentuja oli paljon ja pentuja ei ollut erikseen edes jaoteltu, vaan oli pelkästään "pennut" -luokka. Noh, sehän ei meitä varsinaisesti liikuttanut, koska olimme Caron kanssa menossa ensimmäistä kertaa isoihin aikuisiin. Tuomarina oli kultaisianoutajia kasvattava nainen ja huomasi kyllä, että tykkäsi enemmän noutaja -tapaisista koirista kuin esim.pinsereistä :D. Pienissä aikuisissakin taisi punaisten eka olla cockerspanieli ja sinisten eka am.cockerspanieli.
Caro toimi kehässä hyvin, vaikka vähän jännitti, että haisteleeko Caro maata, kun hevosen jätöksiä näytti olevan siinä kehän reunalla. Kehässä Caro kumminkin liikkui hyvin eikä arvostelussakaan pelännyt tuomaria! JES! Vastassamme oli keskikokoinen villakoira, joka käyttäytyi myös hyvin. Tuomarin kommentin jälkeen "voisin antaa kummallekin punaisen nauhan, mutta tällä kertaa näin päin" tuomari antoi punaisen nauhan Carolle.
Nauhakehässä oli yli 10 koiraa ja huomasi, että valinta oli tuomarille vaikea. Neljä pääsi jatkoon ja kun kolme oli jo jatkossa jäi tuomari selvästi arpomaan Caron ja pystykorvan välille, että kumman ottaa jatkoon.Pystykorva sinne sitten lähti mutta minulle jäi hyvä mieli Caron hyvästä käytöksestä!
Ensi viikonloppuna taas mätsärit ja kahden viikon päästä onkin jo sitten Kuopio KV!


Kokeilin myös varuilta esittää Jimin, koska omistajallaan oli pieni lapsi mukana
ja jos lapsi olisi ruvennut itkemään yms. niin olisin silloin esittänyt Jimin.
Jimi se on vaan upea uros<3






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti