perjantai 3. toukokuuta 2013

haastetta haastetta..


"Ohjeet haastetuille: Jokaisen haastetun tulee vastata niihin 11 kysymykseen, jotka haastaja on esittänyt ja postata ne blogissaan. Valitse sitten 11 uutta haastateltavaa ja linkitä heidät postaukseesi. Keksi 11 uutta kysymystä, joihin haastettujen tulee vastata. Älä haasta sitä henkilöä, jolta sait haasteen." 


  1. Minkälainen sinä olet koiranomistajana?
    -Oon aika vaativa ja pidän myös kovaa kuria. Oon päättäväinen mutta ymmärtäväinen.
  2. Parhaat palat koirassasi?
    -Ehkä semmonen jatkuva touhottaminen ja iloisuus.
  3. Miksi juuri koirasi? (rodun kannalta)
    -Walesinspringerspanieliin tosiaan päädyin hoitokoira Pimun kautta. Alkuun harkitsin Kultaistanoutajaa ja Tolleria. Tolleri oli welssin mukana pitkään taistelussa mutta kumminkin sitten päädyin welssiin. Welssit ovat iloisia ja sosiaalisia koiria, jotka ovat aina valmiina lähtöön ja kriteerit koiran valitsemisessa on; vähintään polvenkorkuinen ja suht  kevytrakenteinen. Ja welssissä vaan on jotenkin kaikki palaset kohdillaan.
  4. Mitä mieltä olet koirista, joita pidetään lapsiperheissä?
    -No mikäs siinä.
  5. Mitä mieltä olet pienistä koirista, kuten esim. Chihuahua (mites nyt kirjoitetaankin)
    -Ihania sylikoiriahan ne ovat mutta en voisi koskaan, tai luulisin ainakin, että minulle ei koskaan tule kääpiökokoista koiraa. Cairnterrieriä joskus oon harkinnu muttei sekään oo vielä täydellisesti napannu.
  6. Mitä mieltä olet pitkälle jalostetuista koirista esim. Mopsi?
    -Hmm.. En lähtisi itse jalostamaan sairaalloisia ruttunaamoja mutta esim. Mopsit/bokserit yms. on okei kunhan niidenkin terveydestä huolehditaan erityisen hyvin. Voisin jopa itselleni harkita bokseria, tai.. ei sittenkään
  7. Miksi halusit koiran?
    -Koirahan on ollut mulle elinikäinen haave, kun niin eläinrakas olen. Pienempänä pyyntö oli lähinnä "saanko koiran että saan silitellä sitä?", nykyisin ajatukset ovat kypsyneet ja ehkä halusin sen silittelyn lisäksi kokeilla myös itseäni, että mihin musta oikeesti on? Pystyisinkö kouluttamaan oman koiran alusta loppuun ja pitämään siitä huolta? Myös erilaiset koiraharrastukset kiinnostavat, kuten agility sekä toko ja näissä lajeissa ei tunnetusti pärjää ilman koiraa.
  8. Mikä sinua naurattaa koirassasi?
    -Hepulit. Hepulit ja hepulit. Varsinkin suihkunjälkeiset. Ne on parhaimmat.
  9. Miksi halusit nartun/uroksen?
    -Alkuun mulla ei edes ollut väliä tuleeko narttu vai uros mutta urokset on yleensä kovempiluontoisia kun nartut, niin kuvittelin pääseväni näin koulutuksessa helpommalla. Nartut on myös sirompia, joka on joidenkin rotujen kohdalla kauniimpaa. Toisaalta, voisin hyvin ottaa rotevan welssi uroksen, oikein silmät sulaa näyttelykehien laidalla kun näkee jonkun komean wss uroksen..
  10. Onko koirasi unelmakoirasi?
    -Caro on mulle tosi rakas mutta pakko vastata ei. Unelmakoirassa ois paljon samaa kun Carossa mutta väritys olisi oudompi, esim blue merle. Toivoisin myös rohkeutta tilanteessa kun tilanteessa. Caroa en silti vaihtais mihinkään<3
  11. Milloin viimeksi tunsit onnistuneesi koirasi kanssa?
    -Eilen mätsäreissä. Oli kiva huomata että Caron tuomaripelkä oli häiventynyt vähän, kun oltiin töitä sen eteen vähän tehty.



Olen jälleen kerran vähän laiska, enkä jaksa keksiä kysymyksiä enkä haastaa ketään:(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti