sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Muuruvesi ja Kuopio ilman koiraa

Tässä tulee vastaan narttujen huonot puolet. Juoksut. Hittolainen. JUOKSUT. :D Eilen ja tänään oli mätsärit, mitkä olisivat olleet hyvää harjotusta Carolle ja vieläpä ois ollu hyvät mahikset pärjätä! Eilen kävästiin Jimin omistajan kanssa Muuruvedellä ja mun piti kuvailla mutta otanpa kameran ulos laukusta ja avaan kameran "ei muistikorttia. Niin.. Just niin minun tuuria! Noh, päivä oli oikein mukava ja MENESTYKSEKÄS. Jimi oli nimittäin isojen pentujen PUN1 ja sitten vielä BIS1! Olin niin iloinen, että kerrankin welssi pärjäsi :D
Tänään aamulla pöräytin skootterilla Telkkistentielle katselmoimaan mätsäreitä ja sielläkin oli tosi vähän koiria! Noh, kun menin paikalle, niin Jimin omistajan työkaveri suunninpiirtein tökkäsi minulle koiransa käteen ja kysyi haluaisinko esittää sen (okei, ei tökännyt, suostuin ihan itse jne.. :D). Noh, ei siinä mitään, esittämään jes. Olin tosi edustavan näköinen, hiukset pörrötti ja vaikka mitä, kun ajattelin että pysyn tänä päivänä vaan kameran takana. Ja eikä siinä kaikki! Joku noutaja tai spanieli olisi ollut ihan ok esittää mutta koira oli rodultaan Husky. Ilmeeni siinä vaiheessa, kun tajuan, että olin lupautunut esittämään rodun mistä en tiedä hölkäsenpöläystäkään! Eikun vaan google auki ja googlaamaan, että miten huskyt esitetään. Onneksi esitystapa oli yksinkertainen, tai ainakin kuvissa näytti siltä.

Sini: "Ootteko te miten paljon treenannu tätä ja minkäs ikänen tää on?" Omistaja: "Ei yhtään. Ja 7 kuukautta."
Ei hemmetti. Iski pieni paniikki, että mihinkäs meninkään lupautumaan. No, en ottanut asiaa sitten kovin vakavasti, koska mätsärithän ne vaan oli. Parhaani yritin siltikin koiran kanssa.
Kehässä en saanut koiraa pysymään paikallaan puolta minuuttia pidempään ja parikehässä liikkuminen oli aivan kamalaa, kun koira kiskoi minkä kerkesi :D. Nauhakehässä meillä meni tosi hyvin. Koira seisoi jo nätimmin ja juoksi vetämättä! Näin ollen  oltiin SIN3!



Nää kaikki kuvat vähän tämmösiä tilannekuvia mutta menkööt:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti