sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Kuopio KV part II

 
KESÄN ENSIMMÄISET RAJAT HANKITTU!! :D

Noniin, eli tänään lähdettiin Sorsasaloon kera Caron ja olimme paikan päällä n. klo 10, jossa Noora odottikin jo Jimin kanssa. Piakkoin myös Sirkka ilmestyi jostain puskista ja lähdimmekin teltalle hänen luokseen. Asettelimme häkit ja koirat sinne ja lähdimme kurkkaamaan missä vaiheessa edellinen kehä oli. Welssikehä myöhästyi puolisen tuntia mutta se ei fiilistä latistanut.
Kehään mennessä aurinko porotti jo aika kovasti ja olin varma, että pyörryn sinne kehään tai sitten Caron voimat loppuu. Selvittiin kumminkin hengissä. Tuomarina oli Leila Kärkäs ja hän oli valinnut erittäin tiukan linjan arvosteluille koska n.4 koiraa sai vain erin.
Ristille (Caron sisko) oli tullut häntään joku vika joten Sirkka ei viitsinyt sitä viedä kehään joten olin junnukehässä yksin. Caro ei ollut parhaimmillaan varmaankin johtuen auringosta mutta saatiin silti vahva EH. 
Arvostelu:

"Hyvällä askelpituudella ja vauhdilla liikkuva juniori, joka tarvitsee aikaa kehittyäkseen. Hyvä pään pituus, otsaluut vielä hieman korostuneet. Syvä kuono ja voimakkaat huulet. Silmät saavat vielä tummua. Turhan kookkaat korvat. Hyvä kaula. Köyristää ajottain lanneosaansa. Hyvin kulmautunut edestä. Hyvä leveä reisi, hieman pitkä sääri. Rintakehä ikään sopiva, hyvä karva. Lisää kehätreeniä




Caro on normaali...:D





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti