sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

yöt 1 ja 2

Ensimmäinen yö:
Caro herätti minut varmasti kolme kertaa yöllä:D Tosin tyttö rauhoittui aina kun laitoin kättä lähemmäs sitä. Aamulla löytyi yksi lätäkkö sisältä ja kun heräsin niin Caro teki toisenkin lätäkön. Nukuimme Caron kanssa 22-06:30 eli ihan pitkät yöunet saatiin :D

Toinen yö:
Caro nukkui jo paremmin. Herätti minut kerran yöllä mutta rauhoittui taas kun vein kättä lähemmäs. Aamulla ei löytynyt lätäköitä lattialta ja aamulla myös tyttö pyysi päästä pissille. Sisälle tultua leikin sen kanssa vähän aikaa kunnes se suorastaan ryntäsi ovelle ja vingahti. Päästin sen ulos ja Caro tekikin kakat pihalle. Hyvin on oppint tyttönen sisäsiisteyden alkeet!:) Unen pituus oli yhtä pitkä kuin edellisenä yönä:)

Eilen meillä kävi vieraita. Pimun (joka on siis hoitokoirani ja myös welssi..) omistajaperhe tuli käymään ja toi Carolle myös lahjoja! Caro sai varmasti ainakin neljä erilaista pehmolelua sekä narupallon ja jonkunlaisen köysilelun. Perheen nuorimmainen poika alkoi miltei heti leikkiä Caron kanssa ja Carohan innostui ihan kunnolla. Häntä viuhuten se juoksi taloa ympäri mutta ääntäkään se ei päästänyt! He toivat myös minulle kortteja "Onnea Carosta!"
Illalla Caro olikin sitten jo aika väsynyt  mutta leikitin sitä silti semmoisella vinkulelulla! Tyttö hurjistui taas ihan kamalasti ja kun se sai otteen lelusta niin kyllä alkoi hirmu raateleminen:D Caro näköjään pitää kimeistä äänistä, sillä myös vihellys saa tämän huomion ihan täysin.

Aloitin Carolle käskyjen opettamisen jo eilen. Se onkin jo oppinut käskyt Ei ja tänne! Minusta tuntuu kyllä myös että se on alkanut ymmärtää alas -käskyn merkityksen.  Tänne käsky on vielä kovin hataralla pohjalla mutta kumminkin se tekee sen hyvin tuon ikäiseksi pennuksi. Jos on yhtään häiriötä niin ei tule luokse mutta esim. sisällä kun huudan "Caro, Tänne!" niin tulee kyllä luokse. Ei -käskyn se ymmärtää hyvin. Jos se tekee jotain luvatonta sanon vaan kerran "Caro, ei" niin lopettaa tekemisen samantien ja tulee minua kohti.
Ruokaillessa osaa pyytää ruokaa. Jos minulla on ruoka kuppi kädessä, niin napsahtaa istumaan ja osaa jopa vähän odottaa jo "saa ottaa" -käskyä.
Pantaharjoittelukin on käynnissä sekä eilen kävelytin sitä pikku pätkän hihnassa tässä kotipihalla. Aluksi Caro oli vähän sitä mieltä, että tähän en suostu mutta kyllä se lopuksi käveli jo aika normaalisti.

Tämän päivän suunnitelma on harjoittaa vielä tänne -käskyä sekä istu.





Osataan ottaa jo rennosti;)





Iskän kanssa vähän leikkiä


Caro meni niin lujaa että jalat lähti alta ja kiepsähti selälleen x)


tänne! -käsky 

Moi oon Caro ja mulla on pitkät jalat!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti