lauantai 23. kesäkuuta 2012

10 viikkoa!

Mun suunnitelmat kirjottamisesta tänne on siirtyny parista päivästä viikkoon! Hups..  Nyt ku ollaan Caron kaa ruvettu kulkemaan enemmän tuolla "ihmisten ilmoilla", niin kyllä kuulee selän takaa supituksia "voi, kun on söpö!" Ja niinhän se onkin! mm. viime viikolla olimme kävelemessä yhden kentän halki, kun kaksi lapsiperhettä ryntää paikalle huutaen "anteeksi, saataisko me vähän silittää tuota pentua!?"ja tänään jätskikiskalla myyjä halusi ihastella tätä "englanninspringerspanielia" -hän oli siis varma, että Caro on ess, eikä wss!
Caron kanssa opettelemme edelleen samoja juttuja. Tassu lienee uusin käsky, tosin tämän C oppi ihan hetkessä!
En muista, että kerroinko joskus aikaisemmassa postauksessa epäilystäni virtsatientulehduksesta. Noh, päätin nyt kumminkin varata ajan eläinlääkärille, että saadaan varmuus. Maanantaiksi saatiin vasta aika mutta ainakin vielä Caro on pärjäillyt hyvin, välillä jopa tuntuu, että koko mahdollinen tulehdus olisi poissa.
Hihnassa kulkeminen sujuu paikoittain todella hienosti! Jos pieniä pelkotilanteita ja hepuleita ei lasketa niin ...se menee täydellisesti! Caro hakee välillä jopa kontaktia minuun.
Tänään muuten kävimme mummolassa Pielavedellä. Siellä oli setäni perhe Vilho-koiran kanssa. Vilho on 2-vuotias chiauhua-toyvillakoira mix. Caro näytti kyllä niin jättiläiseltä sen vieressä! Vilho on hieman ujompi tapaus. Caro olisi koko ajan halunnut leikkiä Vilhon kanssa mutta Vilho ahistui ja meni koko ajan piiloon. Emme siis Vilhostakaan saaneet leikkikaveria. Nyt olisi siis hakusessa Carolle leikkikaveria Kuopion alueelta, kaikenlaiset koirat käy, kunhan osaa käyttäytyä!!;) 
Hmm.. Ainiin, Caro pääsi eilen myös veneilemään, kun kävimme Rauhalahdessa katsomassa Juhannus kokkoa!:)

Hyvää Juhannusta kaikille!!


















Vilho



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti