sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

9 viikkoa

Hmm... Nyt en kyllä keksi yhtään mistä kirjottelisin! No alotetaan vaikka sillä että C oppi pissakäskyn ja oon niin ylpee siitä, koska nyt pissitys on niin paljon helpompaa! Nyt ei oo enää vahinkojakaa tullu niin paljon. Yöllä se oli tehny yhen pissin ja arvatkaa vaan, kun minä yölllä herään vessaan niin enkös vaan lätsäytä jalalla siihen pissin päälle<3 oi sitä tunnetta! Noh, sitten aamulla kävimme kuuden aikaan reippaasti pissillä ja kymmenen aikaan äiti tuli sitten herättelemään meitä ja Carohan päätti tehdä ilopissin sohvalle:) kiva! Muita pissejä ei tänään ookkaa sitte tullu sisälle. Caro on kyllä niin mahtava! Aamulla kun herään ja laitan jalat alas sängystä niin se tulee heti siihen nuolemaan ja hyppimään, sitten Caro tietää jo sen, että kun olemme käyny aamupisulla, niin minä menen aina "viihdehuoneeseen", niin C on oppinut nyt sen, että heti kun tulemme ulkoa niin C ryntää odottamaan minua viihdehuoneen ovelle!

 Ollaan myös jatkettu reenailua tosi kovasti. C on äkänny jo seisomisen jotenkin, joten yritettiin seisottaa sitä vapaasti ja tosi hyvin tyttö kyllä seisoi!!
ja tämä on muuten 9 viikkois kuva!:)
 Perusasennonkin se on tajunnut. Se tietää siis sen että kun se viedään sivulle, niin sen kuuluu istahtaa. Se ottaa myös kontaktin tässä liikkeessä.
Luoksetulokin toimii aina ja aina vain paremmin!












Tässä Caro tänään!


Leikkimisen jälkeen se oli niin väsynyt, että meinasi oikeasti nukahtaa "pystyyn"


Tässä Caro nauttii ruohosta, sitä kun meidän pihassa ei vielä niin kamalasti ole!;)
                                     

Jazi-Whippet ja Caro leikkimässä



kolmikko:)




Malli!:)

Tässä pikkuhiljaa ruvetaan varailemaan pentukurssille paikkaa!;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti