tiistai 26. kesäkuuta 2012

26.6.2012

On se pressu vaan niin mielenkiintoinen asia!;)


Tämä video on jo vähän vanhempi mutta kyllä on perusasiat jo hallussa:) Maahankin menee jo käskystä, ei tarvitse enää laittaa kättä maahan..:)

Tänään käytiin Caron kanssa vähän riehumassa metsässä ja näytti pitävän siitä! Tosin kuvia oli hieman vaikea saada, kun C oli koko ajan jaloissa kiinni, tai siis seurasi minua ihan joka paikkaan. Caro on myös pureskellut tassujaan ja olen luullut niitä vain itikanpistoiksi. Tänään selvisi että muutkin pentueen pennut ovat pureskelleet tassuja ja rapsutelleet korvia, joten luulenpa että vehnällä on lusikka sopassa.. Tänään käytiin hakemassa Puuilosta Jahti&Vahti pentu ruokaa. (10kg säkki 30.90e) Toivottavasti tämä uusi ruoka maistuu Carolle (ja luulen että maistuu koska ei ole vielä mistään tähänkään asti kieltäytynyt;)) Nyt ei oo oikeestaan muuta kerrottavaa hirveemmin, tai ei ainakaan tuu mitään päähän.. Tässä kovasti odotellaan Kuopioon mätsäreitä heinäkuun lopulle ja siitä eteenpäin, että päästäis kehään;)





aika menee muuten tosi nopeesti, Caro on ollu meillä kohta jo kolme viikkoa ja ensimmäiset rokotuksetkin lähestyy!! Varasimme rokotuspäivän 10.7.!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti