torstai 24. lokakuuta 2013

Mätsärit 20.10.

Unohdin tulla tekemään postauksen mätsäreistä, jotka olivat siis silloin viime viikon sunnuntaina. Voi sitä onnistumisen tunnetta, minkä koin paikan päällä kun Caro heilutti häntää tuomarin tullessa moikkaamaan. Ihanaa, kun nyt voi jo melkein sanoa varmuudella, ettei Caro pelkää tuomaria mutta paljon treeniä se vaatikin. Myös Jimi oli mätsärissä ja voi että, kuinka se oli rotevoitunut! Se oli ihan kamala jytky.
Meidät meinattiin laittaa Jimin kanssa pariksi mutta sanoimme että jos mitenkään mahdollista, niin jos saataisiin toiset parit ja niin saatiinkin. Tosin kummallekkin tuli samanrotuinen koira pariksi, ja en tarkoita walesialaista vaan kumpaisenkin parina toimi flatti. Minä ja Caro mentiin ensiksi kehään ja Carolla oli aivan älyttömästi virtaa. Saatiin kuitenkin punainen nauha ja tämän jälkeen Jimi meni kehään ja tuomarin kommentti "tällä kertaa näin päin" johti Jimille siniseen nauhaan.
Sinisten kehä oli sitten ensin ja koiria putosi ja putosi mutta Jimi sinnitteli mukana, niinkin pitkälle kuin että sai sitten ENSIMMÄISEN SIJAN! Jimi jatkoi siispä BIS -kehään. Meidän parina ollut flatti pääsi myös palkintopallille.
Sitten tulikin punaisten kehä ja Caron kanssa mentiin sinne mutta miten arvata saattaa, tuomari tiputti meidät ensimmäisinä, koska olihan Jimi jo pärjännyt niin hyvin.
BIS kehässä Jimi pärjäsi aikas hyvin ja olikin sitten BIS8. Mukava päivä kaiken kaikkiaan ja seuraavat mätsärit ovatkin sitten jo yli huomenna!

©Sirkka L.





ps. Haluaisin ehkä pienen koiranpennun :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti