maanantai 14. lokakuuta 2013

Diivadog: 2 in 1 -takki

Tänään ulkona oli ihan suht hyvä sää ja töistäkin vapaa päivä, joten ajattelin lähteä kuvaamaan tuon takin. Takissa on siis kaksi osaa. Tuotelapussa lukeekin lyhyesti ja ytimekkäästi (enkuksi, käännän huonolla enkulla suomeksi):
Kylmemmille kuukausille...
irroitettava fleece-vuori ylimääräiselle talven lämmölle? :D (Removable polar fleece lining for extra winter warmth)
kevyt heijastinnauha tuo lisäturvallisuutta (Light Reflective Band for Extra Safety)

Lämpimimmille kuukausille...
Vedenkestävä/hengittävä ulompi takki

ja vakiona/yhdessä...
Säädettävissä tarranauhalla 

Täydellinen koiran takki kaikkiin neljään vuodenaikaan

Ehkä en lähde enää jatkossa sittenkään suomentamaan näitä.... Terveisin enkku 6.
Mutta takaisin asiaan! Päällimäisessä osassa on jalkalenkit sekä tuo "mahalappu" mutta alemmassa osassa ei ole mitään muuta kuin päänreikä? Joko tässsä on käynyt suunnittelijafiba, tai sitten alempaa osaa ei ole tarkoitus käyttää yksikseen? Takista löytyy myös oranssi ja vihreä väri. Paksu heijastinhihna eli tuo tarrakiinnitys on iso plussa. Tosin tarrakiinnityksen vaihtaisin mielummin semmoiseen lukkoon, mikä mm.pyöräilykypäröissä on. Plussaa on myös pieni reikä (viimeinen kuva..) niskassa, josta läpi saa hihnan tai kuristavan/puolikuristavan pannan. Takki istui Carolle tosi hyvin ja takissa oli -tai ainakin näytti helpolta touhuta.  Hintaa takilla on Diivadogissa 39 euroa. Ei siis yhtään paha hinta! Yritän keksiä vielä jonkun kivan tavan kuvata se toinen tuliainen, eli led-jatkopala hihnaan. Testattiin sitä jo äitin kanssa yksi ilta lenkillä ja hyvin toimi! Metässäkin kun päästi koiran irti, niin näki varmasti missä Caro juoksee kun valo on aika kirkas tuossa "nauhassa".











3 kommenttia:

  1. Miten mun silmään näyttää, ettei jotenkin istu Carolle? Mutta, tositosi kiva takki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se sille istuu. Onhan se pikkusen reilu tuosta edestä mutta mielummin näin päin, kuin että olisi pieni.:) Ja sitten Caro ehti tuossa jo vähän riehua kuvien välissä jolloin takki pääsi pikkusen liikkumaan

      Poista
  2. Tuossa pysyy varmasti lämpimänä kylmimpinäkin päivinä :) Me vielä odotellaan, että Tessa kasvais omaan sadetakkiinsa :)

    VastaaPoista