perjantai 19. lokakuuta 2012

flyingdog!!

Tulinki jo nyt kirjottelemaan ku kerranki on aikaa!:) Eli huomenna on vuorossa mätsärit Kuopion Musti&Mirri areenalla. Sinne lähetään positiivisella mielellä ja ainaki viimeks hallilla meni hyvin joten toivottavasti menee nytkin! Tarkotus ois saada jotain kuviaki sieltä nii sais sitte teille näyttää. Carohan täytti muuten viime viikonloppuna ½-vuotta! Sinänsä kummallista, että vasta äsken mulla oli semmone 6kg painava pieni pentu sylissä joka pissas joka paikkaan ja ei osannu mitään. Nyt ollaan jo käyty tokon alkeiskurssi ja B-kurssi alkaa ensi maanantaina! Tää aika onki menny nyt aika paljolti reenaamiseen ja hyvä että ollaan reenattu, koska se rupee oikeesti näkymään! Ensin olin iha huolissani siitä että tuleeko se koira koskaan perusasentoon mutta kyllä, sinne se nyt tulee pelkästä käskystä!

Varpu, Sira, Caro







Uutta banneria oon ruvennu suunnittelemaan ku tuo nykyinen on iha älyttömän ruma!

maanantai 15. lokakuuta 2012

mainosss

Hevosista/ratsastuksesta kiinnostuneet voitte myös liittyä uuteen blogiin! : http://siniratsastaa.blogspot.fi/

Carosta tuun kertomaan sitte lauantain match shown jälkeen, nyt ei millään jaksa ku väsäsin just tuon uuden blogin...

tiistai 18. syyskuuta 2012

SIN4

Voi kamala! Miten saan itteni päivittämään tätä blogia useemmin!?! Huh huh, kiitos kärsivällisille lukijoille että jaksatte vielä pysyä lukijana!! :D
Caron kanssa alotettiin tosiaan tuo tokon alkeiskurssi pari viikkoa sitten. Nyt ollaan opittu jo perusasentoon tulo, jonkun kohteen kiertäminen ja kovasti harjotellaan paikkamakuuta, perusasennosta maahan menoa, hyppyä, seuraamisessa oikealle kääntymistä ja stoppia. Viime viikolla käytiin Caron kanssa tapaamassa siskoa Haapavedellä kasvattajan luona. Leena (c:n äiti) ei ollut valitettavasti paikalla kun taisi olla sorsametällä:)
8.9. oli Siilinjärvellä mätsärit ja siellä pyörähdettiin ja sijotuksena SIN4. Caro hermoili paljon enemmän kun viimeksi mutta luulen että osittain johtu ainakin vesisateesta ja siitä, että se paikka oli ihan uusi tuttavuus. Sunnuntaina ois Kaavilla mätsärit mutta ei taida olla kyytiä sinne.      



SIN4

5kk

Caro ja Risti-sisko





torstai 30. elokuuta 2012

kohta 5kk

Voi että ku on taas tää kirjottelu ihan unohtunu!! Mutta nyt ku oon kipeenä nii ei oo muutakaa tekemistä nii aattelin tulla kirjottelemaan..:) Hmm.. Caro on siis tosiaan kohta (jos nyt ihan oikeessa oon nii viikonloppuna) 5kk. Aika rientää ihan tosi nopeesti!! Maanantaina meillä alkaa toko A kurssi ja nyt ollaanki kovasti harjoteltu perusasentoo ja seuraamista. Käskyjä en oo vielä näihin ottanu mukaan mutta eiköhän niitäki kohta jo saada.:)
Viime viikolla käytiin Caron kanssa match showssa ja tuloksena oli PUN-. Oon tosi tyytyväinen ja Caro oli kun vanhatekijä kehässä! Eilen myös harjottelin Caron kanssa paikallamakuuta 2min ajan ja Caro onnistu tässäkin tosi hyvin!  Yritän tulla kirjottelemaan tänne vähän useemmin jatkossa:D



ihana löhötys :D




pari viikkoa sitten.



Mulla on muute kamera myytävänä! Canon eos 1000d. hintaa 250e mukaan tuleee kit putki ja sit sitä perussälää mitä tulee kameran mukana :D  jos haluu mukaan canonin zoom putken 55-250mm nii saa paketin hintaan 350e !

lauantai 11. elokuuta 2012

4kk

Ikää 4kk, painoa 11,4kg..  Tästä on hyvä jatkaa!:D Meillä pentukurssi päättyy ensi viikolla ja sitten Carolla on kahden viikon hengähdystauko ja sitten jatkuupi tokon alkeiskurssilla meidän reenit! Ponderan kurssille ollaan jälleen menossa, koska jäi niin hyvä maku niistä tunneista mieleen! Eilen käytiin hakemassa Carolle tehosterokote ja pyysin lekuria katsomaan korvat ja tulehdushan niistä löytyi. eli nyt on sitten korvatippakuuri meillä ja ne tipat on kyllä niin hankala laittaa tuon korviin ku ei tuo pysy paikallaan.. Eilen sain Marjolta vähän kuvia nii laitanpa niitä nyt tänne teillekkin nähtäväksi pari!

Jazi ja Caro





Caro ja Sira

Lisäksi otettiin eilen äipän kans Carosta 4kk kuva jossa nyt on pieniä semmosia epäkohtia mitkä häiritsee syystä tai toisesta minua mutta ei merkkaa! :D

tiistai 24. heinäkuuta 2012

yksinoloa ja ajanpuutetta

Kiirettä pitää ja sen huomaa kyllä näiden postauksien aikavälistä:D Eli tosiaan käytiin Caron kans siellä maalla ja ihan hyvin suhtautu kaikkeen.  Siitä ei sen enempää koska on taas jälleen kerran kiire. Koko viime viikon olin poissa kotoo Hirvijärvellä rippileirillä isosena. Äiti hoivaili Caroa ja kaikki meni kuulemma erittäin hyvin. Alkuun Caro ikävöi minua paljon mutta helpotti sitten loppuviikosta. Caro raapii taas erittäin paljon itseään ja luultavasti joudumme lähteä käymään lääkärissä jos ei helpota. Yritetään kumminki sinnitellä sinne seuraavaan rokotukseen (2vko). Huomenna ois jälleen pentukurssi ja siihe ei olla keritty paljoo yhtään, vähän vain viereen käskyä... :s Tää oli nyt tämmöne pikane postaus :D

keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Pentukurssi

Tänään oli siis ensimmäinen pentukurssin reenikerta. Ennen kurssille menoa mua jännitti iha hirveesti, että jos caro ei pysty ollenkaan keskittymään. Ensin pihalla tutustuttiin vähän muihin koiriin (cockerspanieli,sekarotuinen, lk. collie,lagotto, dobermanni,vehnäterrieri) Kiva kun kurssilla on niin paljon erikokoisia ja erinäkösiä koiria niin pääsee carokin tutustumaan. Sisälle päästyä harjoiteltiin ensin kontaktia. Caro teki sen täydellisesti! Voi että :3 Pirjokin kehui kovasti Caroa ja sanoi että on erittäin hyvä kontakti ja keskittyminen minuun. Seuraavaksi oli vuorossa istu ja vapaa. Kyllähän Caro osaa istua mutta vapaa käsky on ihan hukassa:D Sitä pitää treenailla paljon! Hienosti Caro keskittyi tässäkin ja haki koko ajan kontaktia. Sitten oli leikin vuoro. Caro nyt leikki miten leikki mutta leikki kumminkin:D Pirjon neuvona saatiin se että heti kun caro pikkuisenkin lähtee vetämään lelua itse, niin minun täytyy päästää lelusta irti tai ainakin kehua paljon. Viimeisenä oli vaikein osuus, eli lepo. Caro ei pystynyt tässä oikein keskittymään kun muille pennuille tuli joku haukkumis fiilis:D Lopulta saatiin Carokin rauhoittumaan nätisti kyljelleen. Kurssilla oli tosi hauskaa ja ensi viikolla varmaan äiti menee sinne Caron kanssa, kun itse en pääse. Oon kyllä niin ylpeä tuosta!:)

Päivemmällä tuli Finella -welssi käymään kuopiossa tapaamassa Siraa ja Caroa. Päivä aloiteltiin hieman myöhässä hukka-hallilla, jossa koirat sai temmeltää vapaasti ja siinä sivussa välillä omistajan ohjauksessa. Finella oli oikein mukava tapaus ja Caro sai kerrankin irrotella jonkun kanssa. Hallilta siirryimme ulos, yliopistolle, jossa otimme koirista yhteiskuvia. Kuvaaminen osoittautui hieman hankalaksi, sillä kun saatiin yksi pysymään paikallaan niin toinen lähti kävelemään.:D Lopulta taidettiin kumminkin saada pari kuvaa missä kaikki istuvat paikallaan.

Finella ja Caro


Finella, Caro ja Sira

Huomenna lähdemme sitten Caron kanssa maalle! Suunnitelmissa olisi jos päästäis tutustumaan lehmiin ja kissoihin...:D

maanantai 9. heinäkuuta 2012

12 viikkoa

Niin se vaan aika kuluu... Caro on meillä ollut nyt kuukauden ja ikääkin löytyy jo 3kk. Caro painaa nyt n. 8kg ja on n.36cm korkea. Silllon kun se tuli meille niin painoa oli n.6kg ja korkeudesta ei tietoa :D Caro on oppinut kuukauden aikana istumaan, makaamaan, antamaan tassua, katsomaan minua tai ketä tahansa silmiin, tulemaan luokse ja olemaan paikallaan. Paljon asioita siis taitaa tämä neiti!

 Caro on tutustunut myös paljon erilaisiin koiriin (walesinspringerspanieli, cavalier kingcharlesinspanieli, eurasier, chihu-villakoira mix..) eli kaiken näköisiä koiria on nähty paitsi niitä jättirotuja! Niitä pitäisi vielä päästä näkemään mutta harmikseni kukaan tuttu ei omista jättirotuja... Ollaan käyty myös caron kaa tutustumassa hevosiin ja tällä viikolla lähdetään pohjanmaalle jossa pääsee tutustumaan myös lehmiin ja ehkä lampaisiin ja kissoihin..:)







Caro 3kk


torstai 5. heinäkuuta 2012

naks naks naksutinn!

Heissan pitkästä aikaa! Eilen meillä olin pentukurssi osa1! Se oli teoriakerta, eli Caro ei ollut vielä mukana. Tänään saatiin jo ensimmäiset harjoitusohjeet säpoon ja harjoiteltiinkin jo vähän liikkeitä tänään.Eli siis Kontakti,  Istu liikkeestä vapaa, leikkiminen ja lepo. Lepoa ei vielä olla treenattu tarkoituksella. Kontaktihan meiltä sujuu jo aika hyvin, kun sitä rupesimme ensimmäisestä päivästä alkaen harjoittelemaan. 
Tänään pestiin Caro ensimmäistä kertaa shampoon kera. Turkki on nyt puhdas ja kiiltävä! Uimatreenejäkin ollaan tehty ja edistytäänkin niissä pikkuhiljaa. Caro on kohta jo 3kk ja rokotuspäivä lähestyy! Ihanaa! Siitä enään sitten se varoaika umpeen niin päästään mätsäroimään. Ensimmäiset näyttelysuuunnitelmatkin on tehty ja suuntana olisi 16.9. Kokkolan Pentunäyttely! 

käykää äänestämässä Caroa !! http://koira.aanestykset.fi/caro-2

Caro ja Sohvi





Pikkuisen jos isot korvat!:)

tiistai 26. kesäkuuta 2012

26.6.2012

On se pressu vaan niin mielenkiintoinen asia!;)


Tämä video on jo vähän vanhempi mutta kyllä on perusasiat jo hallussa:) Maahankin menee jo käskystä, ei tarvitse enää laittaa kättä maahan..:)

Tänään käytiin Caron kanssa vähän riehumassa metsässä ja näytti pitävän siitä! Tosin kuvia oli hieman vaikea saada, kun C oli koko ajan jaloissa kiinni, tai siis seurasi minua ihan joka paikkaan. Caro on myös pureskellut tassujaan ja olen luullut niitä vain itikanpistoiksi. Tänään selvisi että muutkin pentueen pennut ovat pureskelleet tassuja ja rapsutelleet korvia, joten luulenpa että vehnällä on lusikka sopassa.. Tänään käytiin hakemassa Puuilosta Jahti&Vahti pentu ruokaa. (10kg säkki 30.90e) Toivottavasti tämä uusi ruoka maistuu Carolle (ja luulen että maistuu koska ei ole vielä mistään tähänkään asti kieltäytynyt;)) Nyt ei oo oikeestaan muuta kerrottavaa hirveemmin, tai ei ainakaan tuu mitään päähän.. Tässä kovasti odotellaan Kuopioon mätsäreitä heinäkuun lopulle ja siitä eteenpäin, että päästäis kehään;)





aika menee muuten tosi nopeesti, Caro on ollu meillä kohta jo kolme viikkoa ja ensimmäiset rokotuksetkin lähestyy!! Varasimme rokotuspäivän 10.7.!


lauantai 23. kesäkuuta 2012

10 viikkoa!

Mun suunnitelmat kirjottamisesta tänne on siirtyny parista päivästä viikkoon! Hups..  Nyt ku ollaan Caron kaa ruvettu kulkemaan enemmän tuolla "ihmisten ilmoilla", niin kyllä kuulee selän takaa supituksia "voi, kun on söpö!" Ja niinhän se onkin! mm. viime viikolla olimme kävelemessä yhden kentän halki, kun kaksi lapsiperhettä ryntää paikalle huutaen "anteeksi, saataisko me vähän silittää tuota pentua!?"ja tänään jätskikiskalla myyjä halusi ihastella tätä "englanninspringerspanielia" -hän oli siis varma, että Caro on ess, eikä wss!
Caron kanssa opettelemme edelleen samoja juttuja. Tassu lienee uusin käsky, tosin tämän C oppi ihan hetkessä!
En muista, että kerroinko joskus aikaisemmassa postauksessa epäilystäni virtsatientulehduksesta. Noh, päätin nyt kumminkin varata ajan eläinlääkärille, että saadaan varmuus. Maanantaiksi saatiin vasta aika mutta ainakin vielä Caro on pärjäillyt hyvin, välillä jopa tuntuu, että koko mahdollinen tulehdus olisi poissa.
Hihnassa kulkeminen sujuu paikoittain todella hienosti! Jos pieniä pelkotilanteita ja hepuleita ei lasketa niin ...se menee täydellisesti! Caro hakee välillä jopa kontaktia minuun.
Tänään muuten kävimme mummolassa Pielavedellä. Siellä oli setäni perhe Vilho-koiran kanssa. Vilho on 2-vuotias chiauhua-toyvillakoira mix. Caro näytti kyllä niin jättiläiseltä sen vieressä! Vilho on hieman ujompi tapaus. Caro olisi koko ajan halunnut leikkiä Vilhon kanssa mutta Vilho ahistui ja meni koko ajan piiloon. Emme siis Vilhostakaan saaneet leikkikaveria. Nyt olisi siis hakusessa Carolle leikkikaveria Kuopion alueelta, kaikenlaiset koirat käy, kunhan osaa käyttäytyä!!;) 
Hmm.. Ainiin, Caro pääsi eilen myös veneilemään, kun kävimme Rauhalahdessa katsomassa Juhannus kokkoa!:)

Hyvää Juhannusta kaikille!!


















Vilho



sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

9 viikkoa

Hmm... Nyt en kyllä keksi yhtään mistä kirjottelisin! No alotetaan vaikka sillä että C oppi pissakäskyn ja oon niin ylpee siitä, koska nyt pissitys on niin paljon helpompaa! Nyt ei oo enää vahinkojakaa tullu niin paljon. Yöllä se oli tehny yhen pissin ja arvatkaa vaan, kun minä yölllä herään vessaan niin enkös vaan lätsäytä jalalla siihen pissin päälle<3 oi sitä tunnetta! Noh, sitten aamulla kävimme kuuden aikaan reippaasti pissillä ja kymmenen aikaan äiti tuli sitten herättelemään meitä ja Carohan päätti tehdä ilopissin sohvalle:) kiva! Muita pissejä ei tänään ookkaa sitte tullu sisälle. Caro on kyllä niin mahtava! Aamulla kun herään ja laitan jalat alas sängystä niin se tulee heti siihen nuolemaan ja hyppimään, sitten Caro tietää jo sen, että kun olemme käyny aamupisulla, niin minä menen aina "viihdehuoneeseen", niin C on oppinut nyt sen, että heti kun tulemme ulkoa niin C ryntää odottamaan minua viihdehuoneen ovelle!

 Ollaan myös jatkettu reenailua tosi kovasti. C on äkänny jo seisomisen jotenkin, joten yritettiin seisottaa sitä vapaasti ja tosi hyvin tyttö kyllä seisoi!!
ja tämä on muuten 9 viikkois kuva!:)
 Perusasennonkin se on tajunnut. Se tietää siis sen että kun se viedään sivulle, niin sen kuuluu istahtaa. Se ottaa myös kontaktin tässä liikkeessä.
Luoksetulokin toimii aina ja aina vain paremmin!












Tässä Caro tänään!


Leikkimisen jälkeen se oli niin väsynyt, että meinasi oikeasti nukahtaa "pystyyn"


Tässä Caro nauttii ruohosta, sitä kun meidän pihassa ei vielä niin kamalasti ole!;)
                                     

Jazi-Whippet ja Caro leikkimässä



kolmikko:)




Malli!:)

Tässä pikkuhiljaa ruvetaan varailemaan pentukurssille paikkaa!;)