lauantai 28. syyskuuta 2013

syksy osa 2

Miten ihmeessä voin aina unohtaa muistikortin? Tänään oli tarkotus mennä ottamaan Carosta kuvia metsään mutta kun päästiin metsään, niin huomasin, ettei minulla ollut kamerassa muistikorttia. Eikun vaan sitten takaisin kotiin! Kotona otin kumminkin pihalla vähän kuvia.







sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Syksy!

Syksy saapui blogiin ja myöskin pihalla näyttää aika syksyiseltä! Se tarkoittaa sitä, että kohta onkin aika päästä koira irti pihalle ja räpsiä paljon syssy kuvia ja ehkä olisi aika jopa SYYSARVONNALLE! Saas nähdä, mitä syksy tuo tullessaan? Muutakin kuin syysmasennuksen?

sunnuntai 8. syyskuuta 2013

suuuuri kuvavyöry










rimppakinttu<3










Siinäpä teille taas kuvia katseltaviksi! Olen ylpeä itestäni, että oon jaksanu näinkin useasti ottaa kameran käteen ja lähteä ulos kuvailemaan ja oon vieläpä lisänny kuvat nettiin! Nyt Caro on saanutkin paljon juosta irti tai sitten äiti on käyttänyt sitä hihnalenkillä, kun minulla on lonkka niin kipeä, että käveleminenkin on välillä vähän vaikeaa ja pitäisi siis vain pitää levossa koko jalkaa.. Halsuankin reissu meni minulta ohi, kun äiti ja iskä päättivätkin vain käydä päivän reissun ja minä en tykkää matkustaa kovin pitkiä matkoja yhdessä päivässä, eikä se olisi Caronkaan kannalta ollut mukavaa. Onneksi käymme vielä ennen joulua varmasti Halsualla ja sitten ensi keväänä pitää lähteä sitten itsekseen vaikka, kun saan autokortin.

maanantai 2. syyskuuta 2013

kuveja

Anteeksi tosiaan tuo eilinen hätäinen postaus. Olin todella väsynyt näyttelypäivän jälkeen, kun muutenkin on kertynyt univelkoja. Päivä oli kyllä kiva ja niinkun jo mainitsin, niin ehdottomasti paras päivä tähän mennessä. Kuvia eiliseltä ei valitettavasti ole, kun jäi TAAS muistikortti kotiin.. Mitenköhän muistaisin sen ottaa jatkossa mukaan aina...?
Tänään jaksoin kuitenkin ottaa ulos kameran mukaan kun riehuttiin Caron kanssa pihalla.






Seuraava ja todennäköisesti vuoden viimeinen näyttely onkin sitten Tuusniemellä marraskuussa, jonka jälkeen tulee EHKÄ pieni näyttely tauko. Riippuu paljon Kennelliiton julkaisemasta näyttelykalenterista...

sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Suonenjoki RN

Olen erittäin väsynyt, joten kopioin vain tekstin, minkä kirjoitin Magicstream's facebook ryhmään.

Tänään oli ehdottomasti paras näyttelypäivä tähän mennessä! Jäi niin hyvä mieli koko päivästä, etten voi sanoin kuvailla, vaikkei menestystä niinkäään tullut. Tuomarina oli Kirsi Nieminen, joka oli kyllä aivan ihana. Käsitteli koiria taitavasti ja oli todella iloinen kokoajan! Suosittelen viemään koiran hänelle arvosteltavaksi, jos vain mahdollista. Saatiin siis ERI ja sijoituttiin ykköseksi (meidän lisäksi kehässä oli Wild Fellow'sin joku koira :D) Arvostelu kuuluu näin: "Erinomaista tyyppiä oleva narttu. Oikeat pään linjat. Ilme voisi olla pehmeämpi. Hyvä kaula. Syvä rintakehä. Erinomainen runko. Olkavarret voisivat olla viistommat. Hyvät takakulmaukset. Sopiva raajaluusto. Liikkuu hyvällä askelpituudella. Voisi tiivistyä edestä. Esitetään hvyin. Tarvitsee lisää itsevarmuutta." Olen erittäin otettu varsinkin tuosta esitetään hyvin -kommentista. Lisäksi tuomari sanoi sijoitusvaiheessa, ettei anna vielä SA:ta, että tarvitsee hieman aikaa muttta antaisi kunniapalkinnon, mikäli semmoinen olisi vain mahdollista. Ja mainitsi myös, että tässä on erittäin potentiaalinen narttu.