sunnuntai 4. elokuuta 2013

Iisalmi KV

Tänään herätyskello soi 6.30 ja kellon soidessa tajusin, että olin nukkunut korkeintaan neljä tuntia. Oli kuitenkin pakko herätä, sillä Siilinjärvellä piti olla klo 8.00 enkä ollut pakannut Caron kamoja vielä yhtään (koska rockcock...) Aamulla kuitenkin selvisin liikkeelle hyvissä ajoin ja Siilinjärveltä lähdimme Nooran ja Jimin kanssa kohti Iisalmea n.8.20. Iisalmessa olimme jo 9 aikoihin. Iisalmessa oli jo täysi tohina päällä ja lämpöäkin oli 20 astetta. Roudasimme kamat paikalle ja pystytimme upouude näyttelytelttamme. Sitten huomasin kasvattajamme ja meninkin jo odottelemaan, että päästäisiin trimmaamaan Caro.
Iltapäivään mennessä teltasamme väki oli lisääntynyt paljon. Oli fieldin kasvattajasta fieldin kasvattijen omistajiin ja welssien kasvattajasta kasvattien omistajiin. Kehässä mentiin hyvin aikataulun mukaan ja tuomarina toimi tänään Liettualainen Ligita Zake. Caro oli Risti siskonsa kanssa kehässä ja niinhän siinä kävi että Risti oli ERI1, PN-2 ja VASERT. Caro sai upeasti ensimmäisen ERI:nsä ja hyvän arvostelun sekä ennenkaikkea Caro käyttäytyi ERINOMAISESTI!!!

Feminine bitch with over medium size. Correct head expression. Needs stronger topline in movement. Correct volume of body. Enough arrgulated(?). Moves with drive. Nice temperament.

Jimi oli junioriluokassa ERI2.

Esitin sitten paras narttu kehässä  Sirkan apuna Hetan (Magicstream's Hulabaloobalai) ja Heta olikin sitten PN4.

Ensimmäisenä Risti, toisena Bertta, kolmas ?, Neljäs Mimmi, viides?, kuudentena minä ja Heta sekä viimeisenä Leena


3 kommenttia:

  1. Äää... Mä en nähny sua vaikka oltiin iskän kanssa kattomassa welshejä sillon kun niitä esitettiin D: Oli kyllä welshit hienoja, paria pääsin jopa rapsuttamaan :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tai sitten et vaan tunnistanut?;) Laitan tähän tekstiin kohta kuvia, kunhan saan kasvattajalta otettua ne..:)

      Poista
    2. Sekin voi olla mahdollista ;D ja sitten kun me käytiin kattomassa jossain välissä kun tuttu esitti omaa koiraa niin saattaaa olla että siinä välissä vilahitte siellä :D

      Poista