perjantai 12. heinäkuuta 2013

KYSYMYSPOSTAUS!!

Noniin, blogissa on 16 lukijaa, joten en tiedä tuleeko tämä koskaan toteutumaan mutta sehän on nyt ainoastaan teistä lukijoista kiinni!



Aikaa kysyä 24.7. asti!

keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Kuopio SIN4


Tämmöistä eilen. Koiria oli hurjasti! Pentuja 50, aikuisia 55, junnu handlereita 19, monirotuisia 11 ja nuoria 19. Caro pelkäsi jälleen vähän tuomaria (olihan se pelottavan näköinen liehuvan hameensa kanssa..) mutta Caro liikkui ihan kivasti ja seisoi ryhdikkäästi.

lauantai 6. heinäkuuta 2013

Mikkeli KR


ylläolevat kuvat ©Katja L.

Auto starttasi n. klo 9 ja olimme Mikkelissä yhdentoista aikoihin. Paikka oli aikalailla sekasorto ja ensinäkin parkkipaikan löytäminen oli hankalaa. Kun löysimme P-paikan, niin jouduimme roudaamaan kamoja ties kuinka monta sataa metriä. Kädet ja olkapäät oli todella kipeät, kun olimme päässeet kehien luokse. Kehien luona meidän piti etsiä sopiva paikka teltalle ja semmoinen löytyikin sopivasti yhdestä väliköstä, missä kummallakin puolella meitä oli walesi-ihmisiä! Teltan kasattua huomasimme, että meiltä puuttui kokonaan tapit joilla teltan saisi maahan kiinni ja tuuli yltyi nopeasti. Saimme kuitenkin tapit lainaan ensin toiselta naapurilta mutta iltapäivällä otimme toisen naapurin tapit lainaan, koska toiset naapurit lähtivät kotiin. Päivä oli meidän (=Caro, Jimi-welssi, Sohvi-fieldi ja Uuno-fieldi) osalta hyvä. Jimi sai ensimmäisen sertin ja oli PU2 ja Uuno oli ROP sekä sai myös sertin. Sohvi sai sitten "little bit fat" -takia ERIn ja jäi ilman höysteitä. Carokin sai "vain" EHn ja oli JUK2. Meillä oli ensimmäisistä näyttelyistä tuttu Markku Kipinä tuomarina (fieldeillä oli joku ulkomaalainen) ja Markun mielipiteet yllätti minut kyllä hieman. Markulla oli jälleen kamala mittakeppi mutta tällä kertaa Caro olikin "hyvän kokoinen narttu". Viimeksi kun sanoi, että on turhan kookas hänen makuunsa.. Mutta kumminkin, se arvostelu:

Hyvän kokoinen mutta turhan neliömäinen narttu jolla saisi olla yhtenevämmät pään linjat. Hyvä purenta. Pyöreät silmät. Eturinta saa täyttyä. Etuasentoiset lavat. Lantio voisi olla voimakkaammin kulmautunut takaa(?). Hyvälaatuinen turkki. Liikkuu takaraajat rungon alla ja löysyyttä edessä.

Pois lähteminen oli yhtä sekasortoa. Tavarat eivät meinanneet mahtua mihinkään ja itkukin meinasi tulla raahatessa isoa kevytmetallihäkkiä, reppua, tuolia, kameralaukkua ja vetävää koiraa.Kaiken kukkuraksi unohdin näyttelyhäkin parkkipaikalle mutta onneksi joku ukko oli sen ottanut talteen ja saan sen Kuopioon, kun isäni työkaveri tuo sen.. :) Kaikki hyvin siis!
Oli älyttömän mukava reissu ja välillä tuli kyllä kyyneleet silmissä naurettua ja hesburgerin kassatätillä oli kyllä näkemisen arvoinen ilme, kun arvottiin, että missä syödään ja mitä juodaan... huh huh.

perjantai 5. heinäkuuta 2013

Mikkeliiin käy tie!

Huomenna sitten auton nokka kohti Mikkeliä ja sen kaikkien rotujen näyttelyä! Jos joku on tulossa, niin mielelläni haluaisin kuvia walesinspringerspanieleista, tai spanielista, joka kilpailee numerolla 1490 narttujen junioriluokassa! Eli selkeämmmin minusta ja Carosta. Tuomari on meille ennestään tuttu, Markku Kipinä.  Tänään olen Caron pessyt ja puunaillut mutta katsotaan miltä turkki huomenna näyttää....

See ya!;)

keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

videonpätkä!


Löysin videonpätkän koneelta.. Oli pakko jakaa tää teidän lukijoiden kanssa, koska tää sai ainakin hymyn minun huulille! Videossa siis Caro ja Nuca toukokuussa..

koira-asiat vähäksi aikaa: check!


Niin.. Paljon on taas koira-asioita hoidettu.. Katsotaan, mitä Petenkoiratarvike tuo sitten joskus tullessaan ja tuleeko näyttelyistä menestystä. Entäs pentuasiat..?