lauantai 26. toukokuuta 2012

ressiä, ressiä

ja vielä kerran stressiä! Oon ruvennu nyt hirmusesti stressaamaan kaikesta:D 2 viikkoo luovutukseen ja multa puuttuu vielä niin paljon kaikkee! Ens viikko menee oikeestaan kokonaan veljen lakkiaisia järkkäillessä ja sit on kaikkee pientä koulun tapahtumaaki, eli mulla on viikko aikaa ostaa järkevästi kaikkee. Peti on ainaki totaallisen hukassa... Äiti kyllä sano että meillä ois jossai sellane iso ruskee ja aika vanha tyyny,mikä kelpais sille koiralle pediks mutta toisaalta ku ollaan vasta muutettu, nii en minä mittää tyynyjä ainakaa nähny! Liikkeissäki ne pedit maksaa yli 50e, nii ei oikee sitäkää viittis maksaa, ku tietää että isolla tyynylläki pärjää ihan hyvin. Sitte puuttuu vielä jotai turkin- ja kynsienhoito juttuja (kynsisakset...) sitte jotai lelujaki ois kiva saada, mutta en minä oikee luota nuihin kaupan kangas rätteihin, nehän repee heti !;s
En oo myöskää ostanu mitää palkkanamuja (tosin uskon että kerkeen ostaa ne ennenku pentu tulee..) ja en oo päättäny mitä ruokaa rupeen syöttää sille. Tällä hetkellä pyörin kahen vaiheilla. Jahti&Vahti sekä Frank's ProGold, että jos jollai on kokemuksia, nii tulkaa kertomaa, tai sitte voitte myös kertoo mitä syötätte omille karvapalloille! Kriteereissä on vaa oikeestaa se hinta. Tottakai aatellaan koiran parasta, muttei meillä oo varaa maksaa mitää 10000000e per säkki.
Olikohan siinä kaikki? No kuhan nuo saan, nii on kaikki tarpeelliset ainakin kesän ajalle ostettu. Syksyllä sitten varmaan joutuu katsomaan jotain heijastinjuttuja yms. Huh, onneks sain purkaa tän mun "tuskan" jonnekkin !!

Ainii, huippua! Alkaa olla aika varmaa että mikä pennuista meille kotiutuu;) Taidan saada just sen oman lemppatin!<3

4 kommenttia:

  1. Meillä ei oo Finellalle ostettu paljon mitään :D Sillä ei ole vieläkään omaa hihnaa ja koira kohta 7kk.. ^^ Eli kerkeehän sitä myöhemminkin ostelemaan jos nyt stressaa. Meet vaikka pennun kanssa yhdessä shoppailemaan mustiin ja mirriin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hah:D Kyllä meiltä pentuhihna ja panta löytyy:) Ruoassakaan ei oikeestaan oo mitään kiirettä kun saadaan sieltä ruokaa mukaan mutta silti!!:D

      Poista
  2. Me syötettiin Eddielle pentuna tota Frank's ProGoldia, tykkäs muistaakseni kyllä. Sehän on vehnätöntä, mitä todella suosittelisin, että välttyisitte sitten korvatulehduksilta ! ;)
    Voihan se muustakin tulla, mutta vehnä on ainakin yksi aiheuttaja.. (:
    Onnea nyt pennun kanssa!! Laittelehan sitten mielellään joskus aina kuvia tulemaan, tai no, voihan niitä täältäkin kattoo jos lisäilet niitä tänne. ;)

    Eddie iskä ja Alina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, okei ja kiitos:) Facebookkiin laittelen varmaan kans kuvia, sekä petsieen, että tänne :D

      Poista