lauantai 26. toukokuuta 2012

ressiä, ressiä

ja vielä kerran stressiä! Oon ruvennu nyt hirmusesti stressaamaan kaikesta:D 2 viikkoo luovutukseen ja multa puuttuu vielä niin paljon kaikkee! Ens viikko menee oikeestaan kokonaan veljen lakkiaisia järkkäillessä ja sit on kaikkee pientä koulun tapahtumaaki, eli mulla on viikko aikaa ostaa järkevästi kaikkee. Peti on ainaki totaallisen hukassa... Äiti kyllä sano että meillä ois jossai sellane iso ruskee ja aika vanha tyyny,mikä kelpais sille koiralle pediks mutta toisaalta ku ollaan vasta muutettu, nii en minä mittää tyynyjä ainakaa nähny! Liikkeissäki ne pedit maksaa yli 50e, nii ei oikee sitäkää viittis maksaa, ku tietää että isolla tyynylläki pärjää ihan hyvin. Sitte puuttuu vielä jotai turkin- ja kynsienhoito juttuja (kynsisakset...) sitte jotai lelujaki ois kiva saada, mutta en minä oikee luota nuihin kaupan kangas rätteihin, nehän repee heti !;s
En oo myöskää ostanu mitää palkkanamuja (tosin uskon että kerkeen ostaa ne ennenku pentu tulee..) ja en oo päättäny mitä ruokaa rupeen syöttää sille. Tällä hetkellä pyörin kahen vaiheilla. Jahti&Vahti sekä Frank's ProGold, että jos jollai on kokemuksia, nii tulkaa kertomaa, tai sitte voitte myös kertoo mitä syötätte omille karvapalloille! Kriteereissä on vaa oikeestaa se hinta. Tottakai aatellaan koiran parasta, muttei meillä oo varaa maksaa mitää 10000000e per säkki.
Olikohan siinä kaikki? No kuhan nuo saan, nii on kaikki tarpeelliset ainakin kesän ajalle ostettu. Syksyllä sitten varmaan joutuu katsomaan jotain heijastinjuttuja yms. Huh, onneks sain purkaa tän mun "tuskan" jonnekkin !!

Ainii, huippua! Alkaa olla aika varmaa että mikä pennuista meille kotiutuu;) Taidan saada just sen oman lemppatin!<3

torstai 24. toukokuuta 2012

2 viikoa enää!

Jaahas, taas on päiviä kulunut ja enää 2 viikkoa luovutukseen! Ei hitsi, että aika menee todellakin nopeasti. Vielä on muutama ostos tekemättä, mutta kylläpä sitä kerkeää. Nyt vielä jännäillään virallisia nimiä ja sitä, mikä pennuista tulee meille!:)

sunnuntai 13. toukokuuta 2012

vierailupäivä 12.5

Pennut täyttivät eilen 4viikkoa, joka tarkoittaa siis sitä että 1)pääsimme katsomaan pentuja 2)luovutukseen enää neljä viikkoa!
Pennut olivat todella kauniita ja kilttejä ja ihania! En olisi millään malttanut lähteä pois!
Kasvattaja erotti nartut ja urokset, joten meidän oli helpompi katselmoida millaisia narttuja siellä on.

"Neiti-Näppärä" ja "Tauno" syömässä:)





"Neiti-Näppärä" ja "Risti" leikkimässä:)



kaikki nartut yhes koos!:)