sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Kuopio 23.3. PUN-

Eilen oli mätsärit Telkkistentien hallilla ja siellä pyörähdeltiin Caron kanssa. Kehäkäyttäytyminen oli jotain aivan hirveää; Caro ei antanut tuomarin tutkia kunnolla ja juoksi osittan häntä koipien välissä. En tiedä, miksi se oli niin "kiusaantunut" mutta koska parinamme oli äkäinen brasilianterrieri, joka yritti näykkiä tuomaria, antoi tuomari meille punaisen nauhan. Isoja pentuja ei tällä kertaa ollut paljoa, ja se oli kyllä ihan hyvä. Luokat oli vähän hassut, koska pienet pennut olivat 4-8kk ja isot pennut olivat 8-12kk korkeudesta huolimatta, jolloin kehässä juokseminen ei oikein onnistunut. Welssejä oli tällä kertaa jopa neljä kappaletta ja oli oikein mukava tutustua uusiin walesilaisiin. Jimi (Rocbee Jimmy Dean) oli meille jo ennestään tuttu ja vietettiinkin tämän omistajan kanssa koko päivä.
Nauhakehässä menestystä ei tullut mutta siellä Caro seisoi erinomaisesti, vaikka siellä vasta on ongelmat yleensä alkaneet.

Tällä hetkellä Kuopiossa agilitykurssi tilanne on erittäin huono, sillä melkein mikään seura ei järjestä tällä hetkellä alkeiskursseja. Pitää siis lienee odotella syksyyn, että päästään kurssille. Tokoilutkin ovat nyt jääneet vähemmälle, vaikka meidän piti nyt mennä tokokurssille, mutta kurssikerrat olisivat olleet perjantaisin, jolloin minulla on jo muuta menoa..

Ilmoitin Caron myös torstaina Kuopion näyttelyyn ja sain Caron kasvattajankin houkuteltua paikalle, eli siellä taas sitten ja saatetaan saada ehkä jopa kasvattajaluokkakin tehtyä!

Tarvittais Kuopion seudulta nyt leikkikaveria ja treenikaveria tai jos joku osais vaikka vähän agin alkeita neuvoa! Saa ottaa yhteyttä;)





tiistai 19. maaliskuuta 2013

Halsua RN

Heipsun taas tosi pitkästä aikaa!!
Oon unohtanu tän blogin täysin taas jälleen kerran mutta ehkä mä vielä joskus ryhdistäydyn. Carolle kuuluu hyvää, ollaan pysytty terveinä ja virkeinä. Viikonloppuna oli myös meidän ekat viralliset näyttelyt. Oltiin siis JUK1 ja EH. :)

Arvostelu:

Vielä hyvin pentumainen ja vallaton esiintyvä kokkaampi narttu, jolla pitkälinjainen pää. Otsaluut vielä korostuvat. Hyvä kuono-osa ja purenta. Hyvä kaula. Riittävästi kulmautunut takaa. Hieman etuasentoiset lavat ja eturinta saa täyttyä. Lupaava turkki. Hyvä häntä. Koiralla vaikeuksia askelrytmin kanssa.

Oon ruvennu myös vähän pohtimaan uutta ulkoasua. Mutta saas nähä mitä tästä tulee.. hmm;) Tänään lähtee myös ilmot Kuopion näyttelyyn.




Vasemmalta; Caro, Risti-sisko, Aapo-veli ja Eddie-isä