lauantai 5. tammikuuta 2013

palailua

Jep jep. Aattelin että oisin pitäny Caron blogia oman blogin kanssa samassa muttei siitä nyt oikein tullut mitään, eli jatkan tämän pitämistä. Viimeinen teksti tais olla lokakuulta, eli vaikka mitä on tapahtunut tässä välillä. Carolla oli mm. ekat juoksut tuossa marraskuussa. Tänään käytiin mätsäreissa ollen PUN-. Sinänsä olen tosi tyytyväinen, koska viimeksi oltiin SIN-. Ja Carolla oli ollut vähän tuota tuomaripelkoa mutta nyt oli ihan tosi hienosti!







Ja koska vuosi 2013 on aluillaan, voi lienee paljastaa ja suunnitella näyttely- ja kisakalenteria. Sen tiedän, että näyttelyissä tullaan käymään tänä vuonna ainakin kolmesti. Maaliskuussa on Halsuan ryhmis, johon mennään kasvattajan kanssa ja mahdollisesti myös Caron toinen sisko olisi tulossa mukaan. Sittten toukokuussa kuopio KV, johon on vähän niinkuin must päästä, kun se on tässä ihan lähellä! Ja sitten syksyllä ois Iisalmessa näyttelyt johonka oltais menossa. Kajaaniinki olisin halunnu mennä mutta nyt sitte tajusin tän haluamisen vähän liian myöhään ja siellä ei muistaakseni edes arvostella pentuja?

Carohan on nyt siis iha pian 9kk, joten junioriluokkaan päästään.. Caron kanssa käytiin syksyn mittaan se Toko B -kurssi jossa opittiin muunmuassa noudon alkeet ja varmempia suorituksia seuraamisesta ja paikallamakuusta ja tästä kiitos kuuluu Ponderalle:) Huomenna käydään Caron kanssa pyörähtämässä hallilla, jossa on tokomöllit ja minä käyn hakemassa oman Pondera Team hupparin. Oon niin paljon saanut Ponderan avulla Carosta irti etttä en kyllä toko seuraa vaihda. Keväämmällä sitten ois tarkotus mennä toko C kurssille ja olis kiva kokeilla jotain "hullua" esim. pallopaimennusta, tai koiratanssia.

Oon myös suunnitellu meneväni jokavuotiselle springerileirille, joka järjestetään jossain päin suomee joskus kesällä:D Siellä on kuulemma tosi hauskaa ja se kyllä näyttääkin tosi hauskalta, kun oon kuvia nähnyt ja sielläkin varmasti oppii paljon.


Tokokisoihin en ole vielä tehnyt mitään suunnitelmaa, koska Caro on kumminkin vielä niin keskeneräinen. Käydään jotkut möllit ehkä loppuvuodesta, tai sitten kun siltä tuntuu.

Yritän tästä lähtien kirjotella tänne useemmin ja tehdä sen uuden bannerin ja muuttaa muutenkin vähän tätä ulkoasua!