torstai 30. elokuuta 2012

kohta 5kk

Voi että ku on taas tää kirjottelu ihan unohtunu!! Mutta nyt ku oon kipeenä nii ei oo muutakaa tekemistä nii aattelin tulla kirjottelemaan..:) Hmm.. Caro on siis tosiaan kohta (jos nyt ihan oikeessa oon nii viikonloppuna) 5kk. Aika rientää ihan tosi nopeesti!! Maanantaina meillä alkaa toko A kurssi ja nyt ollaanki kovasti harjoteltu perusasentoo ja seuraamista. Käskyjä en oo vielä näihin ottanu mukaan mutta eiköhän niitäki kohta jo saada.:)
Viime viikolla käytiin Caron kanssa match showssa ja tuloksena oli PUN-. Oon tosi tyytyväinen ja Caro oli kun vanhatekijä kehässä! Eilen myös harjottelin Caron kanssa paikallamakuuta 2min ajan ja Caro onnistu tässäkin tosi hyvin!  Yritän tulla kirjottelemaan tänne vähän useemmin jatkossa:D



ihana löhötys :D




pari viikkoa sitten.



Mulla on muute kamera myytävänä! Canon eos 1000d. hintaa 250e mukaan tuleee kit putki ja sit sitä perussälää mitä tulee kameran mukana :D  jos haluu mukaan canonin zoom putken 55-250mm nii saa paketin hintaan 350e !

lauantai 11. elokuuta 2012

4kk

Ikää 4kk, painoa 11,4kg..  Tästä on hyvä jatkaa!:D Meillä pentukurssi päättyy ensi viikolla ja sitten Carolla on kahden viikon hengähdystauko ja sitten jatkuupi tokon alkeiskurssilla meidän reenit! Ponderan kurssille ollaan jälleen menossa, koska jäi niin hyvä maku niistä tunneista mieleen! Eilen käytiin hakemassa Carolle tehosterokote ja pyysin lekuria katsomaan korvat ja tulehdushan niistä löytyi. eli nyt on sitten korvatippakuuri meillä ja ne tipat on kyllä niin hankala laittaa tuon korviin ku ei tuo pysy paikallaan.. Eilen sain Marjolta vähän kuvia nii laitanpa niitä nyt tänne teillekkin nähtäväksi pari!

Jazi ja Caro





Caro ja Sira

Lisäksi otettiin eilen äipän kans Carosta 4kk kuva jossa nyt on pieniä semmosia epäkohtia mitkä häiritsee syystä tai toisesta minua mutta ei merkkaa! :D