tiistai 24. heinäkuuta 2012

yksinoloa ja ajanpuutetta

Kiirettä pitää ja sen huomaa kyllä näiden postauksien aikavälistä:D Eli tosiaan käytiin Caron kans siellä maalla ja ihan hyvin suhtautu kaikkeen.  Siitä ei sen enempää koska on taas jälleen kerran kiire. Koko viime viikon olin poissa kotoo Hirvijärvellä rippileirillä isosena. Äiti hoivaili Caroa ja kaikki meni kuulemma erittäin hyvin. Alkuun Caro ikävöi minua paljon mutta helpotti sitten loppuviikosta. Caro raapii taas erittäin paljon itseään ja luultavasti joudumme lähteä käymään lääkärissä jos ei helpota. Yritetään kumminki sinnitellä sinne seuraavaan rokotukseen (2vko). Huomenna ois jälleen pentukurssi ja siihe ei olla keritty paljoo yhtään, vähän vain viereen käskyä... :s Tää oli nyt tämmöne pikane postaus :D

keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Pentukurssi

Tänään oli siis ensimmäinen pentukurssin reenikerta. Ennen kurssille menoa mua jännitti iha hirveesti, että jos caro ei pysty ollenkaan keskittymään. Ensin pihalla tutustuttiin vähän muihin koiriin (cockerspanieli,sekarotuinen, lk. collie,lagotto, dobermanni,vehnäterrieri) Kiva kun kurssilla on niin paljon erikokoisia ja erinäkösiä koiria niin pääsee carokin tutustumaan. Sisälle päästyä harjoiteltiin ensin kontaktia. Caro teki sen täydellisesti! Voi että :3 Pirjokin kehui kovasti Caroa ja sanoi että on erittäin hyvä kontakti ja keskittyminen minuun. Seuraavaksi oli vuorossa istu ja vapaa. Kyllähän Caro osaa istua mutta vapaa käsky on ihan hukassa:D Sitä pitää treenailla paljon! Hienosti Caro keskittyi tässäkin ja haki koko ajan kontaktia. Sitten oli leikin vuoro. Caro nyt leikki miten leikki mutta leikki kumminkin:D Pirjon neuvona saatiin se että heti kun caro pikkuisenkin lähtee vetämään lelua itse, niin minun täytyy päästää lelusta irti tai ainakin kehua paljon. Viimeisenä oli vaikein osuus, eli lepo. Caro ei pystynyt tässä oikein keskittymään kun muille pennuille tuli joku haukkumis fiilis:D Lopulta saatiin Carokin rauhoittumaan nätisti kyljelleen. Kurssilla oli tosi hauskaa ja ensi viikolla varmaan äiti menee sinne Caron kanssa, kun itse en pääse. Oon kyllä niin ylpeä tuosta!:)

Päivemmällä tuli Finella -welssi käymään kuopiossa tapaamassa Siraa ja Caroa. Päivä aloiteltiin hieman myöhässä hukka-hallilla, jossa koirat sai temmeltää vapaasti ja siinä sivussa välillä omistajan ohjauksessa. Finella oli oikein mukava tapaus ja Caro sai kerrankin irrotella jonkun kanssa. Hallilta siirryimme ulos, yliopistolle, jossa otimme koirista yhteiskuvia. Kuvaaminen osoittautui hieman hankalaksi, sillä kun saatiin yksi pysymään paikallaan niin toinen lähti kävelemään.:D Lopulta taidettiin kumminkin saada pari kuvaa missä kaikki istuvat paikallaan.

Finella ja Caro


Finella, Caro ja Sira

Huomenna lähdemme sitten Caron kanssa maalle! Suunnitelmissa olisi jos päästäis tutustumaan lehmiin ja kissoihin...:D

maanantai 9. heinäkuuta 2012

12 viikkoa

Niin se vaan aika kuluu... Caro on meillä ollut nyt kuukauden ja ikääkin löytyy jo 3kk. Caro painaa nyt n. 8kg ja on n.36cm korkea. Silllon kun se tuli meille niin painoa oli n.6kg ja korkeudesta ei tietoa :D Caro on oppinut kuukauden aikana istumaan, makaamaan, antamaan tassua, katsomaan minua tai ketä tahansa silmiin, tulemaan luokse ja olemaan paikallaan. Paljon asioita siis taitaa tämä neiti!

 Caro on tutustunut myös paljon erilaisiin koiriin (walesinspringerspanieli, cavalier kingcharlesinspanieli, eurasier, chihu-villakoira mix..) eli kaiken näköisiä koiria on nähty paitsi niitä jättirotuja! Niitä pitäisi vielä päästä näkemään mutta harmikseni kukaan tuttu ei omista jättirotuja... Ollaan käyty myös caron kaa tutustumassa hevosiin ja tällä viikolla lähdetään pohjanmaalle jossa pääsee tutustumaan myös lehmiin ja ehkä lampaisiin ja kissoihin..:)







Caro 3kk


torstai 5. heinäkuuta 2012

naks naks naksutinn!

Heissan pitkästä aikaa! Eilen meillä olin pentukurssi osa1! Se oli teoriakerta, eli Caro ei ollut vielä mukana. Tänään saatiin jo ensimmäiset harjoitusohjeet säpoon ja harjoiteltiinkin jo vähän liikkeitä tänään.Eli siis Kontakti,  Istu liikkeestä vapaa, leikkiminen ja lepo. Lepoa ei vielä olla treenattu tarkoituksella. Kontaktihan meiltä sujuu jo aika hyvin, kun sitä rupesimme ensimmäisestä päivästä alkaen harjoittelemaan. 
Tänään pestiin Caro ensimmäistä kertaa shampoon kera. Turkki on nyt puhdas ja kiiltävä! Uimatreenejäkin ollaan tehty ja edistytäänkin niissä pikkuhiljaa. Caro on kohta jo 3kk ja rokotuspäivä lähestyy! Ihanaa! Siitä enään sitten se varoaika umpeen niin päästään mätsäroimään. Ensimmäiset näyttelysuuunnitelmatkin on tehty ja suuntana olisi 16.9. Kokkolan Pentunäyttely! 

käykää äänestämässä Caroa !! http://koira.aanestykset.fi/caro-2

Caro ja Sohvi





Pikkuisen jos isot korvat!:)