perjantai 27. huhtikuuta 2012

Ostoksia







43n päivän päästä koira saapuu kotiin!:) 15 päivän päästä pääsee katsomaan!:D:D huomenna siis pikkuisilla ikää 2 viikkoa.. Onkohan silmät jo auenneet?:)

sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

one week♥

aaaw, pennut täytti eilen viikon!<3 Varausmaksu maksettiin kans eilen!:) Nyt sitte ootellaan kolme viikkoa, että päästään katsomaan pentuja ja sitten 7 viikon kuluttua haetaan pentu lopullisesti meille.


ruokakuppi Hong Kongista


Flexi myös Hong Kongista

tiistai 17. huhtikuuta 2012

three days old

Se ois kuulkaa kymmenes blogi teksti tähän blogiin!:) Pennut ovat jo kolmen päivän ikäisiä ja kaikki kuulostaa olevan kunnossa. Oma lemppari pentu ulkonäöltäänkin on jo löytynyt!:) Tän  viikon aikana käyn jo varmaan vähän ostelemassa jotain tavaroita synttärirahoilla;)

sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

14.4♥

14.4. sai 7 pentua tulla maailmaan! Eli nyt on tapahtunut se suuri asia, mitä olen odottanut sen 10 vuotta! Vihdoin ja viimein syntyi pentuja, joista yksi on tulossa meille! 3narttua ja 4urosta. Kuvia voit katsella kasvattajan blogista

perjantai 13. huhtikuuta 2012

I just wanna hold you

Pentuja ei vielä kuulu eikä näy mutta tuntuu kyllä!:) Eli laskettu aika meni, mutta onhan tässä vielä pelivaraa.. Leena kuulemma jo ajoittain makoilee pentulootassa, ja sisustanut sen jopa aivan itse;) Sirkan mukaan pentuset voisivat tulla viikonloppuna!:)